joi, 8 martie 2012

Mărţişor de 8 Martie pentru feministe

-Femeile sunt numite în mod greşit "sexul slab", deoarece este dovedit ştiinţific faptul că ele au o rezistenţă la durere mai mare decât bărbaţii.
-Dacă femeile sunt considerate sexul frumos sau sexul slab, iar bărbaţii - sexul tare, atunci logica ne demonstrează că femeile sunt sexul slab, dar frumos, iar bărbaţii sunt sexul tare şi urât.
-Sprijin cu entuziasm mişcarea feministă datorită sloganului "Sus fustele, Jos pantalonii!"

Guestpost scris de colegul meu Daniel Martuneac

miercuri, 7 martie 2012

That's not heroic. That's tragic.

Am avut niste zile ciudate, pe care mi le-am petrecut intr-o stare de semi delir, cu febra si luptandu-ma cu un virus gripal nenorocit si foarte agresiv. Cu toate astea, printre picaturi, am reusit sa fiu surprinsa. Da, inca exista lucruri si oameni care reusesc sa ma surprinda. Pe langa faptul ca lumea chiar functioneaza pe ON cu butonul fast forward, unele persoane sufera o transformare radicala, de la o zi la alta. Cred ca e trist sa fii un om trestie, mai ales atunci cand iti dai seama cel pe care il sustineai si care dicta incotro se indreapta vanturile, iti da peste nas ori de cate ori are ocazia. Poate de aia e cel mai bine sa iti promovezi propriile idei, fara sa te angajezi in spalarea identitatii altora. Dar pe de alta parte e mai simplu sa iei de bun ce spun altii, fara sa te complici sa te mai gandesti tu la ce e bine sau ce e rau. Da...asta e realitatea....la fel cum o ilustreaza noul meu motto preferat "That's not heroic. That's tragic."