vineri, 11 septembrie 2009

Despre Berlusconi si romanca noastra


Am observat ca a revenit in atentia publica faptul ca Berlusconi ar fi facut sex, iar ca noutate era prezentat ca era si o romanca pe acolo. Ei bine chestia asta nu e chiar noua, acum doua luni una dintre fetele cu care s-a distrat infocatul amant italian a spus ca la o petrecere au participat si romance. De fapt noutatea este ca au consumat cocaina la orgiile lor. La noi inca este bine, doar Mutu a prizat, politicienii inca stau linistiti. La Stampa, dar si La Repubblica au prezentat o lista cu "fetele" care i-au tinut companie lui Berlu, in noptile in care se plictisea. O recunoaste cineva pe romanca noastra? Doar stiti ca lumea este mica.

P.S. Tipa din stanga, din fotografie, spunea acum doua luni de romancele care au facut parte din haremul lui Papi.

Welcome back Peter Pan


Deja e trecut de ora zero, deci oficial Peter Pan se reintoarce, iar formatia devine completa. Adica Urs, Peter Pan si Houston, un mic triunghi. Bine ai revenit si in semn de solidaritate sa stii ca maine imi iau si eu salvari. Macar sa parem amandoua autiste, cel putin azi.

joi, 10 septembrie 2009

Stim ce este democratia?


"Pentru a deprinde democratia, romanii vor avea nevoie de 20 de ani" - Silviu Brucan. Din pacate cred ca perioada exprimata de politolog a fost una mai mult decat optimista. Cati dintre noi stim cu adevarat cu se mananca democratia? Si din cei care stim, cat aplicam din ceea ce stim? Si daca stim ce facem ca sa ii invatam si pe altii? Pentru mine inca sunt intrebari fara raspuns.

miercuri, 9 septembrie 2009

Azi e de fapt ieri


Starea nu poate fi limitata la cuvinte pentru ca ele delimiteaza doar un perimetru, iar ceea ce ar trebui sa fie un intreg se divizeaza in particule mici. Azi am ras. Am ras de laptopul meu "tunat" de la munca. Azi am fost draguta cu colegul de la IT si i-am spus ca am nevoie de ajutor, ca improvizatiile duc la accidente de munca. Nu m-a crezut si ma tem ca maine o sa fur pancarta cu "Atentie! Podea uda!" in momentul in care o sa se plimbe pe hol. Si atunci o sa isi dea seama ca cele mai multe accidente se intampla la locul de munca. Si daca mergi pe firul logic al anchetei, Lion e de vina. Azi a fost de fapt ieri, dar eu inca traiesc in acel azi continuu. Asa ca azi e ieri, dar de fapt ieri a devenit azi si gata.

P.S. E o gluma, nu o sa fac nimic, colegul de la IT s-a speriat azi. E oki, nu sunt violenta.

luni, 7 septembrie 2009

Hai sa fim british zilele astea!







Foto: Burberry

"Cand se duse sa se culce in seara aceea, se hotara sa fuga. Se simtea asemeni unui soim: puternic, independent, fara remuscari si viguros. Dar sentimentul acesta ii trecu, desi pe atunci nu stia ca, la fel ca si soimul, propriul lui trup ca si intreg spatiul nu-i era decat o colivie".

William Faulkner - Lumina de august

Azi Capitala a fost cuprinsa de o ploaie marunta si rece. Ceea ce ma amuza pe mine la vremea asta e deruta oamenilor in ceea ce priveste imbracamintea. De abia in zile ca astea reusesti sa vezi cat de creativ este fiecare. De la cizme pana la sandale, vezi tot pe strada. Desi azi nu ma vazut pe nimeni cu cizme de cauciuc. Inca astept, daca Ana a vazut o tipa cu cizme de la Burberry eu de ce nu as vedea? Si daca tot vorbim de stilul englezesc, cred ca e misto sa fii british pe o ploaie de asta mocaneasca.

duminică, 6 septembrie 2009

Premiile "Blog de Oro"


Desi poate parea putin tarziu, azi acord si eu premiile "Blog de Oro", asa cum si eu la randul meu l-am primit de la Mada.

Iata-i pe cei care au castigat:

Houston
Sutu
Turambarr
Peter Pan
Ovidiu
FM
Alic(e)
Mada
George
Mihai

Si cum exista si reguli, lista e mai jos:

1. Să-l afişezi pe pagina ta
2. Să afişezi link-ul celui ce te-a premiat
3. Să dai premiul mai departe la 10 persoane
4. Să anunţi premianţii, printr-un comentariu! (Vor observa aici, cu siguranţă)
5. Să te bucuri de el!