vineri, 19 decembrie 2008

Secret Santa


I have yellow hat! Si asta spune totul despre colegii mei. Adica ma cunosc foarte bine. Tnx guys!

joi, 18 decembrie 2008

Ministrii lui Emil Boc


Epoca ministrilor Tariceanu, majoritatea adusi de la Iasi, Chiuariu, David, Adomnitei si Vosganian, s-a stins. Acum avem la premier pe masura, Emil Boc, si ministrii pe masura. Printre acestia se numara "Economia de Marmura", Adriean Videanu, "Dezvoltarea Buldog, Vasile Blaga, "Turismul Blond", Elena Udrea, "Mediu Da Sefu", Nicolae Nemirschi, si "Educatie Abramburica", Ecaterina Andronescu. Lista nu se termina aici, daca aveti idei puteti sa mi le faceti cunoscute la rubrica comentarii.

marți, 16 decembrie 2008

Ce nu inteleg eu


Uneori nu reusesc sa inteleg lumea din jurul meu. In seara asta in drum spre casa am trecut pe langa doi pusti, cred ca erau in clasa a patra. Ei bine ati putea spune: Si ce daca ai trecut pe langa doi pusti? Ce nu intelegi din asta?...Timp de cateva minute cat am mers in spatele lor au lovit cu picioarele si cu pumnul orice cos de gunoi le iesea in cale. De fapt era o strategie si loveau cu forta, nu asa in joaca. Ce iti lipseste tie ca copil ca sa te apuci sa dai cu picioarele si pumnii in cosurile de gunoi de pe strada? Uite pe asta chiar nu o mai inteleg! Violenta si huliganism la o varsta asa de frageda. Ne mai putem astepta la ceva bun pe viitor?

De ce a renuntat Stolojan la postul de premier









In concluzie cred ca mai tarziu va fi niciodata! Sau poate omul avea o nevoie urgenta la baie si nu avea timp sa le explice ziaristilor cum a muscat a doua oara aceeasi momeala. Nu de alta, dar l-au incoltit camerele de filmat in fata toaletei.

duminică, 14 decembrie 2008

Radacini pierdute


O vorba spune asa:"Daca nu ai batrani sa ii cumperi". Din pacate batranii nu pot fi cumparati. Mi-as dori ca de sarbatori sa ma duc acasa si la gura sobei sa povestesc cu bunicul pe care nu l-am cunoscut niciodata despre vremurile in care traia el. Mi-ar placea sa imi poata spune cum era condusa tara in acele vremuri si sa comparam cu ceea ce se intampla acum. Oare tata seamana cu el? Nu stiu si nu cred ca o sa aflu niciodata. A murit cu mult timp inainte sa ma nasc eu si nici poze prea multe cu el nu am. Erau niste vremuri in care tehnologia nu era asa de avansata. Astazi mi-e dor de bunicul pe care nu l-am cunoscut niciodata. As vrea sa il vad, sa povestim si sa imi spuna ca e mandru de mine. Mi-e dor si de bunicul pe care l-am cunoscut. Eram mica cand boala l-a rapus. Tin minte ca pisica care il iubea atat de mult dormea doar la pieptul lui. Dupa ce bunicul nu a mai fost, pisica a plecat. Nu a mai suportat sa vada ca locul unde dormea ea era gol. Am regasit-o dupa multa vreme, dar nu s-a mai intors. Mi-e dor de bunicii mei. Ar fi fost frumos sa petrecem impreuna de sarbatori si sa povestim despre vremurile grele in care traiau ei, iar eu sa le spun ca si noi traim acum vremuri grele. Probleme diferite, dar vremuri grele.