joi, 6 noiembrie 2008

Aparente


Cel mai greu pentru mine e sa patrund dincolo de aparente, acolo unde omul isi deschide sufletul si te lasa sa calci cu prudenta.

In acel moment intervin problemele, trebuie sa imi masor pasii si greutatea lor ca nu cumva sa formez carari gresite care sa ma rataceasca in afara fiintei care m-a acceptat.

miercuri, 5 noiembrie 2008

Popas....


Nu stiu cine sau ce este de vina, dar in ultimele zile parca toata lumea e nervoasa. Si nu cred ca putem spune ca e de vina Obama, el e in SUA, asa ca nu stiu ce altceva poate fi de vina. S-o fi imprastiat ceva in atmosfera si a virusat lumea din jur. Poate intr-o zi toata lumea o sa zambeasca, sa ma uit ca o tampita si sa nu imi vina sa cred ca e adevarat. Eu astept ziua aia. Nu vreau sa scriu azi despre noul presedinte ales la Casa Alba, nimic ce are legatura cu stirile, actualitatea. Vreau doar sa imi revin, sa astept, sa visez si sa vorbesc cu cei dragi. Uneori am impresia ca stiu prea multe despre ce se intampla in jurul meu si prea putine despre prietenii mei. Vreau un refresh, sa am timp, macar 15 minute, ca sa fac o conversatie adevarata si relaxanta.

luni, 3 noiembrie 2008

Ce este viata?


Ce este viata? Un salt mare spre fericire!...O replica dintr-un film, eu nu debitat nicio maxima la ora asta. Sunt trista, nu am primit nicio atentie de la candidatii mei, nimic in cutia postala. Chiar nu ma gaseste nimeni sa ma convinga ca sa il votez? Am terminat inca o carte, Toate familiile sunt psihotice! Nu o sa va spun nimic, daca va fascineaza subiectul cartea o gasiti in librarii. Nu mai am nicio picanterie pentru voi astazi. Poate maine, nu se stie niciodata.