joi, 16 octombrie 2008

Haos e cuvantul pe ordinea de zi


Un vers dintr-o melodie de acum cativa ani descrie perfect starea de fapt din ultimele zile. El suna asa: "Traim intr-o societate in care totul pare destramat, promisiunile au fost multe, dar majoritatea nu s-au realizat"!

Apropo, ieri, 15 octombrie, a fost ziua cea mai depresiva din an. Nu si pentru Iliescu. El a scapat de zdup, au intrat altii in locul lui. Asa zice lumea ca el era de vina. Nu am fost acolo deci nu stiu ce sa spun. Eu aveam cinci ani si ma uitam la televizor, deci nu se pune.

marți, 14 octombrie 2008

Inca un episod din serialul Basescu - Tariceanu



Inca un dus rece pentru Guvern. Base i-a dat cu tifla peste nas lui Tari, public, cu surle si trambite. Stia ca nu a primit documentele necesare inca de dimineata, dar i-a lasat sa vina la sedinta CSAT si apoi i-a scos afara. In cinci minute si-a satisfacut pofta de razbunare. Discursul l-a terminat ironic: "Si te mai intrebi cand are sau nu are Guvernul bani?". Inca o bila neagra pentru Tari si una alba pentru Base. Dar Tari nu se supara pentru ca spunea saptamana trecuta ca se sacrifica din punct de vedere politic pentru a salva Romania. Asa o fi? Afla mai multe de aici.

S-a suparat Tariceanu. A spus ca i s-a parut ca asista la un joc politicianist. "Intre oameni si tancuri nu am nicio ezitare, voi investi in bunastarea oamenilor nu in niste echipamente care se invechesc si ruginesc", zise premierul.

luni, 13 octombrie 2008

Adevarat sau fals?


Acorda-ti un minut si intreaba-te daca e adevarat sau fals? Ce anume? Tu stii ce problema te framanta in acest moment si iti vei putea da singur/a raspunsul. Deci, e adevarat sau fals?